Personvern

NETTBASERT BEHANDLING AV PERSONOPPLYSNINGER

Denne personvernerklæringen gjelder for Thure Trykk AS sine nettsider. Thure Trykk AS (org. no. 984 046 162) er behandlingsansvarlig for personopplysninger som samles inn på denne nettsiden.

Thure Trykk AS har som mål å behandle alle personopplysninger med respekt og forsiktighet.

Thure Trykk AS samler inn opplysninger om besøk på thure-trykk.no, men ikke inn personopplysninger når du besøker våre nettsider.
Erklæringen inneholder opplysninger du har krav på når det samles inn opplysninger fra nettstedet vårt (personopplysningsloven § 19) og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger (personopplysningsloven § 18 1. ledd).

Hensikten kan være å samle data, for å forstå bruksmønsteret på siden og forbedre brukeropplevelsen til de besøkende. Nettsiden bruker informasjonskapsler, kalt cookies, til å samle og generere anonym statistikk. Vi har aktivert IP-anonymisering i Google Analytics, slik at statistikken ikke kan spores tilbake til deg. Eksempler på hva statistikken gir svar på, er hvor mange som besøker ulike sider, hvor lenge besøket varer, hvilke nettsteder brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes.

Ved å benytte nettsiden vår samtykker du til at vi setter disse i din nettleser. De fleste nyere nettlesere er innstilt slik at de automatisk aksepterer cookies. Dersom du ikke ønsker dette, kan du endre innstillinger rett i nettleseren.

 

Hva er informasjonskapsler?

Informasjonskapsler (cookies) er små midlertidige filer som blir lagret på enheten din i det du besøker en nettside (som tar dette i bruk). Filene blir slettet automatisk etter en viss tidsperiode eller når nettsiden lukkes, men dette kan administreres om ønskelig. Informasjonskapslene inneholder opplysninger som for eksempel innstillingene dine eller profilinformasjonen din for et nettsted.

 

Det finnes to typer informasjonskapsler:

  • Informasjonskapsler fra førstetilbydere som opprettes av nettstedet du besøker.
  • Informasjonskapsler fra tredjeparter av nettsiden du besøker, som f.eks annonser eller bilder som hentes fra andre nettsider.

Ikke alle informasjonskapsler er dårlige. De kan bidra til en bedre brukeropplevelse ved å ta vare på nøkkelopplysninger om dine preferanser, som f.eks ved å huske valgene du har gjort i et nettsted slik at det blir tilpasset neste gang du besøker nettsiden. Informasjonskapsler kan samtidig inneholde opplysninger om din lokasjon, valgene du har gjort på nettsiden og andre opplysninger som brukes for statistiske formål.

Nettvett.no bruker informasjonskapsler i henhold til Google Analytics for å føre statistikk om brukeraktivitet på nettsiden. Lagring av opplysninger og behandling av disse opplysningene er ikke tillatt med mindre bruker er informert om, og har samtykket til, hvilke opplysninger som behandles, hva formålet med denne behandlingen er og hvem som behandler opplysningene. Klikk her for mer informasjon.

 

Hvordan informasjonen innhentes

Thure Trykk AS samler inn opplysninger gjennom skjemaer på våre nettsider. Det er frivillig å oppgi denne informasjonen. Hvis du velger å ikke oppgi personopplysningene, kan vi være forhindret fra å gi deg tilgang til våre produktet og tjenesten.

Eksempel på skjema som finnes på nettsidene:

– Kontaktskjema
– Ved kjøp av produkter på våre nettsider

Formålet med informasjonen som innhentes

– For å kunne gi tilgang til våre produkter og tjenester
– For å kunne sende relevant informasjon
– For å kunne ta kontakt i forhold til våre produkter og tjenester

 

Epost og telefon

Thure Trykk benytter e-post og telefon som en del av det daglige arbeidet for å kommunisere med våre kunder. Den ansatte som mottar e-posten eller telefonsamtalen har det daglige ansvaret for behandlingen av personopplysninger i denne sammenheng. Relevante opplysninger som fremkommer av telefonsamtaler og e-postutveksling er å anse som konfidensiell informasjon.

Thure Trykks medarbeidere benytter i tillegg e-post i alminnelig dialog med interne og eksterne kontakter. Den enkelte er ansvarlig for å slette meldinger som ikke lenger er aktuelle, og minst hvert år gjennomgå og slette unødvendig innhold i e-postkassen. Ved fratreden slettes e-postkontoene, men enkelte relevante e-poster vil normalt bli overført til kollegaer.

Sensitive personopplysninger skal ikke sendes med e-post.

Vi gjør deg oppmerksom på at vanlig e-post er ukryptert. Vi oppfordrer deg derfor ikke til å sende taushetsbelagte, sensitive eller andre fortrolige opplysninger via e-post.

 

Personlige opplysninger

I forbindelse med kundeforhold er vi pålagt å innhente opplysninger som navn, adresse, epost, telefonnummer og øvrig nødvendig informasjon. Disse opplysningene benytter vi kun for å behandle ditt kundeforhold, gjennom for eksempel å svare på forespørsler, sende tilbud og utføre ordre/prosjekter.

Vi tar vare på de opplysningene du gir oss så lenge vårt kundeforhold består. Du har rett til innsyn, retting og sletting av data vi har lagret om deg. Etter endt kundeforhold vil vi også ta vare på data så lenge vi ser det hensiktsmessig. Dette for å hjelpe deg med eventuell historikk om du skulle ha behov for det.

 

Innsyn og sletting av persondata

For innsyn eller sletting av persondata må du sende en e-post til trykk@thure-trykk.no

For å sikre personvern og sikkerhet vil vi verifisere din identitet før vi gir innsyn til eller sletter dataen vi skulle ha på deg.

 

Utlevering av informasjon til tredjepart?

Personopplysningene deles ikke med utenforstående tredjeparter, men Thure Trykk AS kan bruke underleverandører til å levere hele eller deler av nettsiden. Slike underleverandører kan behandle personopplysninger på vegne av Thure Trykk AS.

 

Kontaktinformasjon

Telefon: 35 90 55 90
Epost: trykk@thure-trykk.no
Thure Trykk AS, Trommedalsveien 227, 3735 Skien

Kontakt oss

Sende oss en e-post dirkete via skjema eller til trykk@thure-trykk.no, og vi kommer tilbake til deg, så snart som mulig.